Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday: Rasa Semak

Bushy? Bush tu semak kan dalam BI? Wakaka ape tah aku merepek.

Today's title is Rasa Semak. Kenapa rasa semak? Rasa semak dengan diri sendiri sebab bila tengok 1 persatu gambar dalam album di Facebook sendiri, rasa semak sangat sebab terlalu banyak tepek gambar muka sendiri, selain gambar entah apa-apa makanan/kek yang aku duk upload =.="

Akibat rasa semak, lalu jari jemari memadam gambar-gambar dengan hit butang "Delete photo". Tapi ade jugak gambar yang aku biarkan je disitu sebab rasa gambar tu cantik/banyak momento. Sebagai contoh, gambar cupcake yang siap ade ceri merah diatasnya. Bila tengok gambar macam ni, rasa seperti "Err tak jadi ah nak delete, sebab gambar cupcake ni looks yummehhh". But then, after a minute, I'm like "Ok, lets delete everything. All of them. Sebab semak!". Haha. So, everything dah kena delete T^T sobs sobs..

Hehe sebenarnya dah lama nak 'mengemas' gambar-gambar di Facebook sendiri & kalau boleh, nak tinggalkan hanya 3 or 4 keping gambar je disitu. Tapi macam impossible lah kan. Sebab gambar dengan abang Nepal kesayangan I jeww dah 3 keping gambar. Wakaka ok, geli. Geli menggelarkan Vin sebagai abang Nepal. =.= Memang wordless Wednesday betul..

Lastly, nak tepek gambar muka sendiri jugak dekat post ni :p
Tema dia dinamakan Inglot. Sebab try tiru gaya model dalam advertisement make-up dalam majalah di mana jenama make-up nya dinamakan Inglot. Haha. Tema Creepy Barbie atau Creepy Chucky jugak boleh digunakan disini. Sekian.