Saturday, January 26, 2013

1 Hari 1 Malam di Johor Bahru


Tetibe diri terasa agak loser sebab nak post tiket bas. Haha

1 hari 1 malam di Johor Bahru demi masa hadapan. Atau lebih tepat lagi, pembelajaran :)
Dah lama tak jalan alone by myself pergi ke tempat yang agak jauh tanpa ditemani family. Naik pengangkutan awam pulak tu.. Tapi apa pun, sy bangga hokayyy. Bangga la jugak dengan pengangkutan awam di Malaysia ni.. Patut rasa bersyukur sebab keselamatan masih terjaga (walaupun masih perlu berhati hati dengan pick pockets and such).

Ketika perjalanan ke JB ni sy ditemani oleh rakan sy, Ain :)
Terima kasih banyak-banyak pada semua yang membantu sy kepada pencapaian ini.. Alhamdulillah, A di tangan untuk tesis ini :) berbaloi jugak akhirnya hehe