Friday, August 12, 2011

Alasan Breakup Yang Selalu di Dengar di Mana Mana

01. Mulut awak busuk

02. "I takboleh terima laki macam you" awal-awal dulu boleh pulak terima. Aku da syg mcm
org gila tak boleh pulak nak terima.

03. You are like a brother/uncle/daddy to me

04. Mak tak bagi couple

05. I dah terpregnant & it's not yours..Upsss

06. You deserve a better guy

07. Tak dapat imagine nanti kena bangun tido hari hari kena mengadap muka you pas kawin.

08. I dah jumpa yang lagi bagus

09. "Mak saya suruh fokus kat study"

10. Mama I tak bagi I couple2 ni, I muda lagi, kena belajar dulu.

11. Team bolasepak kite x same, i stress tgk u sorak hepy kalau team u menang.

12. U're too perfect to me (wtf)

13. I dah kurus & hot, skrg I nk cari yg sepadan

14. Adik beradik I tak boleh terima you (sbb gf baru I boleh bg $ utk adik I, tapi u x)

15. I.. sebenarnya nak awek dekat dekat je. Jauh susah nak jumpa. Tup tap tup tap awek yg jauh jugak.

16. U have a bad taste in everything & i have a cool taste in everything, so...

17. I nak boypren macam Twitter. Hari hari mengadu kat Twitter, dia setia mendengar. Lol

18. Kerana I love u so much la i nak putus

19. Adik angkat lagi penting

20. gf: awak terlalu baik dan handsome untuk saya. Bf: OK FINE :)

21. You dah jual motor you =(.. hais takde transport

22. Jantan tu boleh sumbat aku duit. Lagi bagus dari kau, asyik sumbat tuttt.

23. it's not you, it's just me. O_o huh? huh?

24. Girl: Nobody can replace you in this world. Boy: I know baby,but you're too sweet and kind. I have to go for your own good.

25. Sebab everytime says msg awak panjang2..awak jawab "K" je..

26. Saya ingat awak perempuan. Tapi bila tengok IC, rupa-rupanya nama awak, Nasir bin Jantan.

27. Sy terlalu kacak untuk awak

28. Sbb ladang awak lagi besar dari ladang sy dalam Farmville

29. Dulu i extra je, skrg i artis, mestilah i couple dgn artis gak

30. You suke taip msg bunyi pelik2 "wwat per tewww" "rindew kat aq x?" dan bahasa gedik yg sewaktu dengannya.

31. "Aku kena ikut hati aku dan kejar cita2 dan membawa diri. Takkan kemana kita berjauhan, jadi inilah yang terbaik buat kita".

32. Asyik i je yg bayar, i nak cari yg sanggup bayar untuk i

33. I saw you googled "mati pucuk"

34. U asik layan AF je, i sms u x balas pun. Undi hazama punyalah banyak boleh pla.

35. Muke u x licin macam Lisa Surihani, sbb u x pakai produk Garnier.

36. I nak focus study, ni last sem i ok?

37. U asik nyanyi lagu Rossa yg Ku Menunggu tu je. I risau.

38. Sbb u x habis2 pakse sy tgk drama series korea. Aaa bosan!

39. 'I terkongkong sbb u terlalu cemburu, I wanna break free'

40. "I want to be with you.. I don't wanna lose you.. But I have to go.. I can't stay any longer.." (bodolaaa)

41. You have a backup lover

42. Suara u cam pompuan, i nak yang suare macho sikit

43. You takleh bezakan that means dengan that's mean. (kurang pandai la kot)

44. You ni..tak macam Taufik Batisah ah..

45. I nak yg ala2 Megan Fox ke, Rozita Che Wan, Beyonce ke..

46. Zodiac kite x serasi/ jenis darah kite x serasi

47. Kita x ada chemistry, biology dgn physics pun x de

48. Awk x ada lesen kereta (ups aku la tuh)

49. Six pack awk dah jd buncit pack (Sedey)

50. Bile u chat online pompuan lawa, mengaku single..haizzz

51. U mesra sgt dgn "bestfriend" u

52. You x pandai masak, tau nak melawa jek pakai makeup tebal2, ambik gambar hot untuk fb profile u.

Kau Mr. Pendek! TITIK!

53. kakak awk tak berkenan saya dengan awk sbb.....kakak awk berkenan dengan saya

56. Pasal ko pakai braces gigi

57. Awk suruh sy diet?! WTF

58. Muke awk jambu sgt, sy geli, tp kalau muke jambu macam Afgansyah Reza, ok la.

59. u tak pandai buat sambal belacan. U KAN TAU I FEBERET SAMBAL BELACANNNNNN!!!

60. U kentot dekat i

61. I x syg u mcm dulu (pasang lagu my chemical romance "I Don't Love You, like i did yesterday"

62. SeBaB eU Type N SpeLl McM gInIe I rIm@s$ LaAaaa.. nk kne penampar?!

63. You suke Justin Bieber

64. Sbb u jeling kawan i yg pakai seksi kelmarin, pastu u ckp muke die cantik mcm Jeon Ji Hyun. Abis i cmne?!

65. Ketiakmu bau, nak pengsan aku

66. Sebab perangai u mcm Angry Bird kuning tu. Mesti jentik baru lincah.

67. Pasal u ckp ruper i mcm Tom Cruise.. Padahal ruper i mcm Ashton Kutcher.. U tipu!!

68. sebab you anak dato pokhono , I orang biasa..

69. Pasal I syok ngan abang you

70. Ko pelupa..birthday aku x igt,birthday adik angkt ko igt plak?

71. Sbb u selalu pakai bju kaler purple, dah mcm Barney!

72. Saya ada brain tumor sebab tu nak breakup.. *penipuan sekali lagi*

73. I kata nak honeymoon overseas, u kata ok jom pegi Pulau Tekong! Pffft!

74. Sbb u nak i pakai bju same spongebob mcm u

75. Sbb i Metallicca, you Dafi

76. Nama suraya tapi panggil Ann. Bajet mat salleh la konon.

77. You ada degree, i setakat sijil poli je..

78. you pakai henset cabuk je. takleh nak 3g ari2..

79. U gelap gulita, i nak yg cerah2 jek

80. Channel astro kite tgk x same, cmne nk share citer borak kosong t..

Kesimpulannya, alasan-alasan kat atas ni alasan yang agak remeh untuk breakup.. Kalau hanya kerana alasan-alasan yang remeh camni pun korang nak breakup, camne agaknye nanti ek bila korang dah kawen? Ingatla bila dah kawen nanti, lebih banyak alasan/cabaran yang lebih serius daripada alasan-alasan kat atas ni.. :)