Sunday, May 22, 2011

Kata-Kata Lelaki Yang Tidak Boleh Dipercayai..

Diambil dari blog Rabia
Nie ada beberapa kata-kata lelaki yang x berapa boleh dipercayai jika tidak disertakan dengan bukti2 pembelian
1. “i syg sgt pada u… i tak der p’puan lain selain u…”
<— padahal awek keliling pinggang, nama i berada pada page 40 dalam buku senarai awek die

2. ” i luv u the way u are.. x kisah la u kurus @ gemok.. “
<—- bile awek da gemok trus kena dump, stok ader lagi..

3. “Sumpahhhhhh!!!!!! I Tak kawin lagi”
<—–padahal anak dah sama bnyk mcm tangga batu caves daaaa…….

4. “Eh, mana ade.. i kat rumah nie.. penat sgt la.. nak berehat…”
<—–padahal dier ade je lepak2 makan kat luar….

5. “i susah nak suka kat perempuan…”
<—-tau tau esok dh tunang… ape kes…

6. “muka u sama mcm ex awek i dulu”
<—-padahal awek dia dulu hidun penyek, i takk heheh

7. “dulu, awek i tinggal i camtu je… rupa2nya dia ada org lain….. lama jugak i single… susah nak percaya pompuan, then i jumpe u…”
<—-aii awek tinggal die ker, dia yang tinggal awek tu…

8. “eh.. i tak bole cakap dgn u lama2 nie, mak i ade sebelah… “
<—mak ka bini ka awek ka???

9. “u lah kekasih i yg pertame dan terakhir..”
<—padahal i nie awek keberapa die tah…

10. “apa pun yg terjadi kita mesti pertahankan hbgn kita..”
<— last2 die yang mintak putus…..

11. awek : “kalo ex u dtg balik, u terima tak dia?”
pakwe : “Mustahil”
<— padahal tu yang dia tunggu2

12. “kalau u xpecaya amik kapak belahlah dada ini…”
<—padahal jari luka pun pengsan, nie nak suruh belah dada, pigi daaa

13. Kat dalam forum mulut berbuih2 cakap tak nak yg Cantik
<—kat luar…bukan main lagi berpusu2 nak usha pompuan cantik..

14. Kat dalam forum mulut berbuih2 cakap…gemok tuh ok…nak yg gemok..chubby
<—kat luar….bukan main lagi nak usha yg perut slim..

15. Kat lam telefon bukan main lagi berbuih2 ngan janji2 manis…tak peduli tengok rupa
<—bila jumpa in real life tengok rupa gemok…lari lintang pukang.