Friday, March 18, 2011

Fever


Gambar terbaru .... -.-"
Hey bebeh readers!
K la, bukak bukak je blog ni mesti nampak muka mintak penampar sy kan? hahahs :p mesti menyampah ;p
Lama x mengupdate blog.. Sekarang ni musim tak sihat, musim orang ramai demam demam, batuk batuk dan selesema. Jadi, untuk meminum bubble teas, ice blended segala adalah sangat tidak sesuai..wuwuwu. Sangat teruk ah demam gua ok? Sampai tak boleh bangun dan muntah segala :( sangat tidak suka..
Gua masih ingat ar, demam teruk sangat camtu hanya semasa gua time kecik kecik je dulu..haha. So, bile terkena lagi time time dah tua ni, agak trauma la. Bila pening pening sikit je, gua dah rase cuak..
Ape tah yang org nama Anna ni bebelkan kan? haha. Eh -.-"
Anyway, ya Allah silalah bagi kerajinan di dalam diriku ini..wuwuwu. Lately rase sangat malas melanda diri. Dan berasa agak bersalah kerana macam lama tak membuka nota nota study. Tapi, walaupun rase bersalah, tetap je tak bukak bukak nota tersebut :p