Tuesday, September 22, 2009

Jalan-Jalan To CS

Yesterday we went to jalan-jalan di City Square, JB atau bahasa singkatannya CS :)
We arrived there and had to park at the 3rd basement. The parking was quite full. As we stepped outside from the car, fuh! Macam panas/berbahang gile arh udara kat situ x___x
Then we went walking and roaming around from floor to floor. I went into this one shoe shop. I think it's called Summit. And there's this 1 shoe that caught my eye. Haha quite tall and sky high actually. A gladiator platform heels. Here some of the pictures of how the shoes looks like:

Ni kalau pakai, jalan 10 minit je mesti kaki rase cam nak tercabut






Peh peh @___@ cun gile arh kasut neyh


Dan yep ade 1 lagi kasut yg mcm dekat atas atas tu, tapi x jumpa lah gambarnye kat internet huhu. It's a cross between gladiator platform heels and oxfords :)
Ok bebeh, dah berjalan jalan round round kat dalam CS tu, kitorang pon pegi ke 'Inner City'. Salah 1 part dlm CS tu and my favourite place to shop :P (Haha, cara ckp mcm selalu je gi shopping dalam tu lak kan?). Tgh jln kat Inner City tu, ternampak lak cardigan cardigan yg cam best & murah lak tu. So ape lagi :P sy pon terus membelek belek cardigan tersebut. Tapi kat rak tu tulis, 'no trying'. Rase cam nak beli je semua haha. Last last beli yg kaler hitam gak.. adesss =___="
Harga RM19. Sudilah anda melihat gambar-gambar sy memakai cardigan tersebut di bawah ni



Tali-tali yg cam berjurai uh ialah scarf yg sy lilit around my neck. Dan anda juga nampak bahawa sy sedang memegang mouse. Mouse lappie. Gambar ni diambil melalui webcam lappie hihihi.

Scarf petak petak + skinny jeans + cardigan = fewitt fewitt kahkahkah :)

Setelah berjalan ke CS, kami pun menuju ke McD di UTM, Skudai. Sebab McD kat situ cam best je kan. Tapi sy puasa T.T jadi sy hanya membungkus je la. Big Mac + 2 pieces of hot & spicy fried chicken + french fries + milo. Time berbuka je, makan x ingat dunia pastu x abis sebab banyak sangat. Jadi, simpan je dalam fridge. Pada pukul 11.30 mlm, mengambil semula McD yg disimpan dlm fridge tadi dan makan semula hohahaha

PS: Adik sy kata, buat pe upload gambar-gambar di atas? Gelap je, x nampak ape ape. Sume hitam :P