Wednesday, September 9, 2009

Hari Tak Sahur dan Wishlist

Hari ni tak sahur uwarghhh. 1 family semua tak sahur sebab tak sedar bunyi jam. Hari ni juga terfikir macam macam benda nak makan dan hari yang agak men-drainingkan sebab cuaca begitu panas

Nak tau ape yang sy terase nak makan? Well, bukan semua ingin dimakan. Konfem perut tak boleh tahan kalau makan semua di bawah ni. Muhahaha :
-Roti naan dengan ayam tandoori
-Penang char fried koay teow
-Laksa Penang
-Laksa Sarawak
-Nasi ayam penyet di Restoran Endang, Taman Universiti, Skudai (peh, siap address)
-Black pepper steak di Restoran Singgah Selalu, Danga Bay
-Spring chicken di Restoran Tarbush (ok, x de di JB, jadi jom lempang diri sendiri)
-Creampuffs di bazaar Ramadhan Bandar Baru Uda
-Ice blended mocha frappucino with whipped cream
-Coconut shake (memang susah gile nak jumpa benda ni nowadays)

Inilah dinamakan nafsu di bulan Ramadhan. Muhahaha semua benda rase macam nak makan. Okla, nasib baik sy tidak menyertakan sekali gambar-gambar berkaitan makanan yang disebutkan di atas. Kalau tidak, konfem kurang pahala puasa. Huhu, so much for my food list, apa kata kita tengok lak my shopping list..What I am dying to buy :
-Cardigan long sleeve and sleeveless (Yang bercorak, kaler hitam, kelabu, ungu, pink, biru)
-Skinny jeans (black, gray, white)
-Babydoll dress
-Long jacket
-Gladiator sandals (black, gray, pink)
-Gladiator heels (black)
-Roxy flip flops
-Hoodies
-Scarves
-Old school pinafores (black, gray, checkered)
-Checkered shirt
-Vests (black, gray)
-Long baby tees
-Shorts

Wow wow wee hahaha imagination never hurts anyone :) Ni dah macam wardrobe transformation pulak :P
Okla, rasenye ni sahaja untuk post hari ni kot? Bubbye :)