Tuesday, August 11, 2009

Woooaaaooooaa

Hi! Owh, anda mesti tertanye tanye mengapakah tajuk post ini smpai sebegini rupa hahahah. X de ape, x tau nak letak tajuk/title ape utk post ni.
Okla, hari ni bangun tepat pada pukul 8 pagi. Bangun-bangun je terus tengok henpon utk melihat ucapan good morning abg tersayang..kehkehkeh. Tp dia lom ucapkan lagi, jd sy telah mengucapkan good morning kepadanye terlebih dahulu..hehehe *Mode gatal activated* Ape pon, pagi ni amat ceria sbb mendengar suara kakanda tercinta yg masih dlm mamai mode? Hehehe, gurau, gurau je :D Mana de mamai mode. Kang abis gua kena belasah kang :P Belasah manje la kan?

Anyway .___." okla, asyik emo @ sedih je sejak mlm td. Woowoowoo mmg sangat kebudak budakan sy ni T.T Dengar lagu yg sedih sedih pon dah emo. Ape pon, tengah hari td emo sekali lagi. Urgh, x nak citer dlm blog ni. Ape ape pon, ape yg boleh dikatakan ialah, sy sangat menyayangi dirinye hehe :)

Hmm..skang ttg cerita kwn sy pula :( Sy dah x tau mahu berkata ape lagi? Mungkin she needs some times alone.. So I'll leave her be..walaupun sebenarnye sy x nak. Sy syg kwn sy :(


Wooowooowooaawooo tetibe sy terase ingin ber-holiday bersama sama kwn-kwn. Sy teringat Shareen bercerita ttg percutiannya ke Sabah. Woowoowooaawoo bestnye. Tibe2 semangat sy utk bekerja dan mengumpul duit berkobar-kobar. Cuma setiap kali sy teringat ttg keje, sy juga secara automatik teringat bas awam. Sy takut utk menaiki pengangkutan awam, walaupun dah tau/kenal jln/destinasi/route yg hendak dituju. Sbb? Sbb risau kalau sesat seorang diri T.T

Mlm td, ayah sy stalk Facebook sy! Hahahaha. Rasenye dia taip nama 'Anna Shamsul' dan tada...muncul lah profile Facebook sy.. Dan dia x abis2 make fun of the networks that I put in. Sy letak networks di situ 'Russia' dan dia asyik make fun of it >_<

Okla, smpai sini jerr.. X tau nak tulis ape lagi.. Mak sy lak asyik sebut sebut KFC, urgh.. >_<