Tuesday, August 18, 2009

Sedih?

Pagi bangun mata bengkak dan agak kelihatan lingkaran hitam sedikit. Kenape? Sbb beremosi tidak hengat pd mlm td. Hahaha, mcm budak kecik :P

Memula, mlm td bermesej dgn hati manis a.k.a dlm bahasa omputehnya, sweetheart. Pastu tetibe selepas beberapa jam, senyap sepi. Hati dah risau, gundah gulana, sedikit sedih, dan sebagainya. Pastu tetibe dlm pukul 11.30 mlm, terdgr suatu bunyi aneh. Masa tu sy dlm bilik sy. Bunyinya mcm dtg dari atas siling bilik sy. Bunyi mcm ade org baling sesuatu. Jiwa dah takut. Dah la mlm sblmnye pon ayah ade kata dia terdgr bunyi aneh kat blakang umah (tp pd waktu tu sy x dgr sbb telinga duk sibuk pasang earphone, mendengar radio). Tetibe, ayah sy seperti menyergah sesuatu dari dalam rumah. Lagi la terkejut. Ayah kata konon kononnya kalau ade org kat blakang umah tu, dia akan lari =___="

Rase seram tetibe menyelinap. Pastu sy pon text my sweetheart, memberitahunya bahawa sy berasa takut. Tetapi selepas beberapa jam mununggu reply, berasa sedih. Texts sblmnya pon masih belum direply, sejak pukul 9 mlm.. Jam dah pon menunjukkan pukul 12 mlm. Sy pon terus menutup laptop utk tido dan melayan perasaan sedih ini. Usually, every night, we will wish each other goodnight and he'll kiss me goodnight before I go to sleep. Lpas tutup laptop, berselubung dlm selimut dan mendengar stesen radio kegemaran sy, Hitz.Fm. Jam dah kul 12.30 pg. Text lagi, dan yay! :D akhirnya mendapat reply :P dan dia kata dia tertido..kwang x3 :D

Tapi masih berasa sedih dan melayan duka emo sampai la kul 1 pg. Menangis gile x hengat. Bukan menangis sbb dia x balas msg (walaupun part tu ade peranan ckit) tp menangis kerana hati gundah gulana merindui dan bermacam macam lg :p
Hahaha, sblm sesiapa muntah hijau membaca post ini, baik stop ttg menyebut perkataan rindu-rindu ni..Adoi, skang ni perut memulas mulas je. X tau kenape? Nak kata salah makan, x juga. Mungkin sbb mkn kedondong td? Atau Hershey's Marshamellow yg dibeli smlm? Kahkahkah, woo~ sedap gile tau marshamellow tuh. Disalut coklat dan ade inti strawberry di dlm! Yum! I loike!

Okla, jap gi sambung menulis lg, sbb mcm ade org nak guna laptop je