Thursday, August 6, 2009

Love Story

Photobucket

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting
All there's left to do is run
You'll be the prince, I'll be the princess
It's a love story
Baby, just say yes

Haha, yep that's some of the lyrics from Taylor Swift called Love Story :)

Huh~ there's lots of things that happened today. I seriously hate those who shows no respect for someone's relationship status. You know, in Facebook there's this relationship thingy where you can put "You are in a relationship with...", "You are married with..." etc, and today, there's some weirdos suddenly asking me lots of things, like wanna date me, when you wanna date me, dan macam macam la. Ugh!! I seriously hates them >_<>

Sbnrnye geram la kan dgn org2 yg mcm tu..X tau la ape motif diorang. Mungkin saje nak merosakkan atau menguji tahap kesabaran. Dekat Myspace dulu pun dah berlambak dgn sickos2 mcm tu.. X sangka dekat Fb ade gak kan manusia camtu. Dekat Myspace, rasenye dah 50 org yg sy block semenjak tahun lepas. Serius, sy amat geram. Tapi yela, dah lali dgn manusia2 camtu kat Myspace dulu. Huh~ tp pelik la gak kan. Nape tetibe je ade org dtg mengacau kat Facebook? X pernah pernah pon jadi camtu tetibe mengacau? huhuhu :(
Ade org jeles ke sy in a relationship with Mr. Gordon Nicolaus? Hurmm ntah la, bak kata pepatah, bersangka baik je lah..Mungkin hanya kebetulan. Mulut tempayan boleh tutup, tapi mulut org, nak tutup dgn ape? Kalau ade yg jeles pon, ade Gayah kisah? haha :p Ape ape je lah.. Buat ape fikir kan? It's not even worth to think about ^.^

Huh~ abis post yg 1 ni penuh dgn perasaan geram :( haish