Saturday, August 8, 2009

Hari Ini..

Hello people :)
Hmmm mlm td tido pukul 4 pagi dan hari ni bangun pada pukul 10.30 pg.. Ahahaha teruknyee :p Subuh tadi bangun dan sambung tido semula. Waktu tu dah hampir tido (dan rasenye mmg dah tido pon) dan tetibe ayah berkata, "Akak, kata nak ikut mak pegi jogging smlm. Bangun lah pegi jogging". Dan sy pon berkata.."Tak nak pegi". Urgh, mmg terlampau penat :/ dan mood smlm mmg spoil gile lpas terserempak dgn mamat psycho tu (baca post sebelumnya). Dia tersengih sengih cam kerang dan kelihatan seperti org miang!


Photobucket

Antara gambar yg diambil semasa International Orchid and Bonsai Exhibition smlm. Gmbr ni dlm tandas -,-" Kalau nak tgk lebih byk lagi, silalah add Facebook sy, kerana sy telah upload gmbr gmbrnye di situ.. Skang neyh asyik dgn Fb sbb Myspace dah cam kurang best ckit sbb x boleh nak browse friends sbb friend count sy dah nak dekat 10 000 org! Anyway, sy rase, seriously sy ni berlemak dan perlu kurangkan lemak-lemak tu..hahaha. Serius, mmg agak berbeza arh berbanding sy mase tingkatan 5 dulu! Ketinggian mmg la meningkat tp tahap lemak pon turut sama meningkat juga..urgh..Mmg serius anda akan jatuh pengsan mengetahui saiz seluar sy. Nampak mcm kecik, tp tidak sbnrnye. Dah byk kali actually, pergi utk beli jeans di Jaya Jeans yg terletak di Bukit Bintang. Kalau time cuti ke KL, biasenye singgah di sana utk beli jeans sbb customer service dia lain dari yg lain dan ok. Pembantu2 kedai disitu selalu terperanjat bile mengukur pinggang sy. Sy pakai seluar saiz (dalam inci) 34 atau 36. Biasenye pakai lowcut sbb sy sgt x suka pakai seluar atas dari pinggang -,-" Baju ok jer, rata rata hampir semua saiz boleh dipakai (tp bergantung gak la camne) tp bila tibe bab seluar agak tension gak la hahaha


Hari ni teringat ttg seseorang dan sejak smlm lg pun. Teringat ttg kwn sy, Aida :(
Serius x tahu kenape, tetibe tgk dari senarai kwn Facebook sy, dia hilang. Hari ni pula, sy buka Friendster dan click pd profile Friendster dia dan tertulisnya di situ "This profile is not available". Kemudian, sy logout dari Friendster dan menaip alamat e-mel Aida di search engine Friendster tu, dan berjaya buka pula :(
Sy x tahu kenape? Dia marah pd sy ke? Sy telah buat sesuatu yg membuatkan dia berkecil hati ke? Kalau ade, sy ingin meminta maaf :( Sy telah cuba menghantar semula friend request di Facebooknya. Masih tiada jawapan.. Sememangnya sy tertanya tanya kenapa tetibe dia hilang dari senarai kwn Facebook sy dan kenapa profile Friendster beliau tidak boleh dibuka..Jika dia terbaca blog sy ini, sy berharap agar dia dpt memaafkan sy sekiranya sy telah membuat sebarang salah silap uhuhuhu :( Kadangkala kte x sedar ttg kesalahan yg telah dibuat melainkan kalau org menyedarkan ape kesalahannye

Hari ini, Gordon akan ke camping site di Santubong utk melihat student student beliau yg ber-camping di situ.. Rasenye dia masih dlm perjalanan ke camping site tu. Dia kata mengambil masa selama 1 setengah jam driving utk smpai ke sana. Gonna miss him. Ahahaha gedik siot aku ni! Bukannye dia nak pergi sebulan pon kan..Around dinner time nanti dia balik lah semula ke Kuching. Dan dia kata smpai di camping site tu, ktorg still can texts each other. Oh gediknye aku ni -,-" And here I am, saying as if I live in Kuching..pdhal aku stay kat JB, hahaha. Tp kalau stay kat Kuching, mmg gerenti ikut dia visit camping site tu hihihi. Ok, enough with being gedik -,-

Tgh hari td, he send me a text dedicating Colbie Caillat song, Fallin' For You to me (Ok, kitorg mmg jiwang tahap gaban). Sangat terharu :')
I text him back with some of the lyrics..dan jiwang moment there. Yep, mmg sy seorang yg emotional, full of emotions lol. Anda tidak akan berjumpa dgn seorang manusia yg sangat jiwang gaban mcm sy hahaha dan anda mungkin akan termuntah hijau dan pink dan ungu dan bermacam macam kaler lg mendengar sy berkata ttg perkara jiwang camni. Tp, jiwang! Not lucah!!

Okla, rasenye setakat tu je kot yg dpt ditulis hari ni.. Sbb smlm tangan dah lenguh dan otak hampir jam sbb menaip post sblmnye.. Ok, babai :D
Sy nak pergi dapur utk amik makanan. Mak sy masak kari hari ni :p