Sunday, June 28, 2009

Salam semua :D
This is my first day to Blogspot.. hahaha. Actually, I have a Live Journal account. But I haven't wrote in Live Journal for quite a while now :P
So, trying this Blogspot. Now, that makes it Myspace, Friendster, Facebook, Live Journal, Blogspot and Twitter :O
Wow, that's quite a lot la. I'm active on all of these sites. I check them regularly. So, yes it's easier for you to interact or find me dalam dunia maya.. hehehe.

Anyway, x tau nak ckp ape.. Actually, tengah lapar ni :(
Now, I'm at my university library. Perpustakaan Sultanah Zanariah, UTM Skudai, Johor. Lepas kelas je td, terus pegi library. Ingat nak pegi Meranti nak beli jajan, ahahaha :P You know, Glico Chocolate Flavour. Tapi hujan la pula.. Ni pun basah la jugak baju. Sekarang tengah tunggu my dad pick me up. Sebenarnya dia suruh tunggu kat masjid, tp disebabkan air hujan dah mencurah curah, terus singgah library. Dia on the way balik JB semula.. Pagi td, dia pegi amik mak kat Mersing, Johor.

Emm...library dgn masjid ni bersebelahan je. Tp bhgn perempuan jauh sikit, x de atap utk perlindungan dari hujan, ekekeekke.. :P
O.O Lalu kat dpn bhgn pejabat urusan masjid, tetibe teringat pula kat Ustaz Abdul Hafiz. Kahkahkah ~ siapakah dia? Dia pensyarah kelas TITAS kelas sy. Hak3, x de ape la, cuma kelas dia best. Kekadang tu, x sedar pon dah berjam kelasnye! Dia byk kupaskan isu-isu semasa.

Haish.. perut pon dah berbunyi, jd lain kali sambung lagi menaip :p

Dan......td Aida ajak gi umah owg kawen. Tp x dapat ikut sbb masih kat UTM lagi :(

Okeyh la, adios amigos